Sedan tidigare var kvartetten Peter Ljung, Mikkel Bech Jensen, GrzegorzZengota, Bartosz Smektala och Peter Kildemand kontrakterade för Västervik 2018.

Nu adderar Västervik tre framtidsförare till truppen. Trion det handlar om är Anton Karlsson, Henrik Bergström och Philip Olofsson.

Så här skriver Västervik i ett pressmeddelande om påskrifterna som samtliga går in med snittet 0,500:

"Anton som körde några matcher i Allsvenskan 2017 och gjorde det storstilat kommer, om han fortsätter ha samma utvecklingskurva, slåss om en plats i Elitserielagets startsjua. Anton är en viktig förare då han är en lokal förmåga som vi hoppas mycket på".

"Henrik som varit Västervik trogen sen ungdomstiden är en talang med hög potential. Han kan mycket väl ta nästa stora steg 2018. Det ska bli riktigt roligt att se hur stort kliv Henke tar nästa säsong då han visat en hel del framsteg på träningar och division 1-matcher".

Gotlänningen Philip Olofsson kom till klubben 2017 som 250cc-förare. Där gjorde han det riktigt bra. Nu tar han klivet upp på stor cykel. Det vi har sett hittills på träningar bådar gott inför framtiden. Philip kommer vara en viktig pjäs i klubbens tänk med unga lovande förare".