På lördagseftermiddagen ska allt avgöras när Antvarden tar emot Linköpings IBS i sista omgången. Det blir alltså en ren seriefinal.

Överumslaget har toppat serien större delar av säsongen, men tappade serieledningen till Linköping i förra omgången när det blev förlust borta mot Vingen.

Förutsättningarna inför sista omgången är följande: Linköping leder serien på 53 poäng. En poäng före Antvarden, som dock har klart bättre målskillnad.

Det innebär att om Antvarden vinner matchen efter ordinarie tid som ger tre poäng eller efter förlängning som ger två poäng så blir det serieseger.

– Målsättningen har hela tiden varit att återvända till division 2. Även om det har varit blandade resultat under säsongen, säger Antvardens tränare Christian Nilsson.

– Förhoppningsvis får vi ihop ett så slagkraftigt lag att vi klarar av att vinna. Det gäller att alla kliver fram.

Båda lagen är redan klara för avancemang till division 2, men räkna med att det kommer att stå en hel del prestige på spel i jakten på den åtråvärda seriesegern.

– Lite prestige blir det allt och att kunna säkra seriesegern på hemmaplan vore roligt eftersom det blir prisutdelning efteråt, säger Christian.