Segrade gjorde Sofia Lod, Vimmerby MS, med 223,58 poäng. Trea var Christer Fredsson, Kalmar MK, på 204,31 poäng.

Det är första året Malin deltar i Smålandscupen och resultaten har låtit tala för sig. Fem finaler under lika många tävlingar; första A-finalen i Mönsterås, den andra

i Nässjö där hon slutade tvåa i mål.

– Det är roligt att det gått så bra denna säsong och det är kul att kunna visa upp lite resultat. Känns som att jag fått ge lite tillbaka till min sambo Petter och övriga i familjen som ställer upp mycket för mig och som har gjort så jag kunnat åka på alla dessa tävlingar. Petter har lagt många timmar i garaget, fixat bra bilar och är med och stöttar mig vid varje tävling, berättar Malin Holmbom.

Tjust MK-trion Madelene Skälhammar, Tomas Karlsson och Felicia Johansson slutade på platserna 13, 22 och 24 i den mixade seniorklassen i Smålandscupen i

folkrace.

Trots ett blygsamt år i Smålandscupen har Felicia Johansson haft ett tävlingsår som heter duga. Under året har hon kört sju tävlingar och av dessa deltagit i fyra A-finaler samt en superfinal i Kisa. Det har blivit vå segrar i A-finalerna vid Åsa-Nisseracet i Vimmerby och Sparbanksracet i Kisa, samt tvåa vid höstracet i Vimmerby och en fjärde- och sjätteplats vid tävlingar i Kisa.

En som inte har haft ett tävlingsår av klass är Madelene Skälhammar.

– Det här är den sämsta säsongen sedan jag började köra folkrace. Jag har inte haft den rätta känslan i körningen och då är det inte så kul som det brukar vara. Det har varit strul med trasiga bilar och ett gäng med svartflaggor så resultaten har inte varit bra alls. Roligaste tävlingen i år var den i par med Felicia Johansson, säger Madelen.