VFF verkar redan ha hittat segerreceptet under försäsongen eftersom laget har vunnit sina första fyra matcher med målskillnaden 18–3.

Inledningsvis under lördagens match var det ett passivt VFF som kom till spel. Laget backade hem och det gjorde att Grebo, som spelade i division 3 förra året, kunde trilla boll ganska obehindrat, men utan skapa något speciellt framåt.

– Första tio minuterna pressade vi inte som vi ville. Vi hamnade fel i vår press, men efter vårt första mål hittade vi rätt i positionerna, säger VFF:s tränare Ergest Fasko.

Hemmalaget gjorde tre mål före pausen. Första målet gjorde Robin Lundahl när hans hörna blåste in i bortre gaveln. Magnus Eriksson utökade ledningen till 2–0 med ett långskott och 3–0 gjorde Petter Olovsson sedan Christoffer Gustavsson svarat för ett snyggt inlägg.

Med två mål inom loppet av en minut i början av andra halvlek avgjorde Robin Lundahl matchen definitivt när VFF-ledningen utökades till 5–0.

Sista 30 minuterna blev en ganska avslagen historia och Grebo kunde reducera till 1–5 i slutminuterna.

– Det var ett bra resultat för oss. Vi hade bra passningsspel och kom runt bra på kanterna. Vi gjorde det bra taktiskt mot ett lag som hade ett bra passningsspel, så det känns bra, konstaterar Ergest Fasko.

I ett bra hemmalag sticker tremålsskytten Robin Lundahl ut lite extra.

– Robin är bra med båda fötterna och han är snabb. Alla lag i division 4 vill ha en spelare som Robin. Vi har dock inga stjärnor i VFF, utan vi spelar som ett lag, menar Ergest Fasko.