IFK har inlett återkomsten i division 4 med en seger och två oavgjorda matcher.

– Vi vill fortsätta på den inslagna vägen när det gäller försvarsspelet där vi har hållit ihop på ett bra sätt genom att ligga rätt i positionerna, säger IFK:s tränare Fredrik Walfredsson.

– Sedan vill vi försöka bygga vidare på vår offensiv. Vi har haft våra lägen, men det gäller att sätta dem. Samtidigt gäller det att ha tålamod så det inte blir tuta och köra. Framförallt i uppspelsfasen, menar Fredrik.

Stensjön har inlett med två segrar och en förlust.

– Vi mötte dem i en träningsmatch. De försöker spela en teknisk fotboll och trilla boll samt försöker komma runt på kanterna.

På fredagskvällen är det tanken att det ska bli säsongspremiär på Bökensveds A-plan.

– Det går inte lika fort på naturgräset jämfört med konstgräset. Det kan vi konstatera efter cupmatchen mot Södra Vi och efter att vi har tränat två gånger på naturgräs, säger Fredrik Walfredsson.

IFK:s startelva: Albin Liffner, Stefan Johansson, Johan Sandqvist, Adam Hallberg, Johnnie Johansson, Tobias Bertilsson, Aiman Hadrous, Tim Håvestam, Kliton Bakiu, Adam Grönqvist, Anton Westerberg. Avbytare: Jens Karlsson, Victor Heiskanen, Christopher Sjöblad, Fabian Ring, David Aleinus.