Läs mer: Två nordamerikaner klara för VIK.

Sporten kunde tidigare i veckan avslöja att VIK gjort klart med de båda 25-åringarna Peter och Jack. Nu bekräftar också klubben att så är fallet.

Jake Randolph kommer senast från ECHL-laget Jacksonville IceMen i Florida medan Peter Krieger spelat framgångsrik collegehockey i University of Minnesota-Duluth, med bland annat amerikanska mästerskapstitlar i NCAA de två senaste säsongerna.

Peter Krieger anses vara en tvåvägscenter med fina kvaliteter i numerära överlägen. Han har bra blick för spelet och en god passningsspelare. Dessutom är han en bra tekare.

"Vi har fått mycket goda referenser på Peter och jag själv plöjde i genom 10–12 NCAA-matcher med UMD under påsken. Min övertygelse är att Peters spelstil kommer mer till sin rätt på större rink och vi är glada över att ro detta i hamn", säger sportchefen Emil Georgsson i ett pressmeddelande.

Jake Randolph är en teknisk forward med bra spelförståelse. Han kan nyttjas som både center och forward. Jake utsågs till juniorligan USHL:s bästa forward 2013/14 och hade efter det en bra collegekarriär i Nebraska-Omaha.

"Jake haft ett tuffare år i ECHL denna säsong, men likt Peter är min förhoppning och känsla att Jake är mer gjord för spel på större rink", säger Emil Georgsson, som fortsätter:

"Grundtipset om Jake fick vi av Niklas Folin, som spelade i USHL och Omaha Lancers tillsammans med Jake. Vi har även fått bra referenser av bland annat gamle SHL-backen Nick Angell."

Både Randolph och Krieger ansluter till Västervik i början på augusti.

vik