Västerviks IK har inför den kommande säsongen kört en serie videoinslag där klubbens supportrar fått lära känna "det nya VIK". Under några minuter får nyförvärven svara på ett gäng frågor och på lördagen hade turen kommit till Trevor Mingoia, som VIK hämtat in från ECHL:s Norfolk Admirals.

Mingoia ombeds att berätta lite om sin barndom säger Mingoia att han först inte tyckte om att åka skridskor överhuvudtaget.

– Jag började åka skridskor när jag var två eller tre år gammal. Jag hatade det först men mutades med poletter till videospel för varje varv jag åkte och lärde mig gilla det på det sättet. Min storebror spelade också och jag såg alltid upp till honom och på den vägen var det.

Förutom hockey spelade Trevor fotboll och höll på med karate och vistelsen i Västervik är första gången han är i Europa.

– Det är lite kul. Jag åkte till både Asien och Australien innan jag ens åkte till Europa. Det skiljer sig inte så mycket ifrån där jag gick på high school i Massachusetts. Den största skillnaden var tidsomställningen, säger Mingoia.

Här hittar du hela inslaget.