Tävlingsupplägget var således trippel, som spelades enligt Monrad fem omgångar.

Det var riktigt svängiga resultat vilket gjorde att nästan alla lag spelade på banorna ett och två de första omgångarna.

Ett rent damlag med Solveig Brandin, Birgit Gustavsson och Inga Kvarneryd gjorde en riktig rivstart och vann sina första tre matcher. Det kändes som de ha något riktigt stort på gång, men efter pausen gick inte lika bra för laget som med sina tre vinster, sex poäng och -1 i klotdiff slutade på sjunde plats.

Ytterligare ett lag som stack ut var laget med Ove Öhrling, Lisbeth Nilsson och Kenneth Rylander. Ett lag med ingen utpräglad skytt. Kenneth Rylander är ny som boulespelare och spelade sin första tävling. Laget kom på en fjärde plats med tre vinster, sex poäng och + 12 i klotdiff.

En riktig högoddsare var laget från Blankaholm med Per-Olof Bjerhaug, Lisbeth Olofsson och Göran Olofsson. Laget spelade överraskande modigt. Med ett vågat spel, bra förstaläggare samt lite tur också. Med fyra vinster, åtta poäng och +19 i klotdiff belade laget en meriterande andra plats.

Laget med Anita Spjut, Claes-Håkan Rydberg och Lars Zeed hade en förlustmatch. Den kom mot just Blankaholmslaget. Med fyra vinster, åtta poäng och + 8 i klotdiff blev det en tredje plats för.

I en klass för sig var det vinnande laget med Tomas Östin, Kristina Grönlund och Tomas Hedlund. Laget spelade en ren final mot laget från Blankaholm och vann den matchen. Med den vinsten i bagaget blev det totalt fem vinster, tio poäng och + 16 i klotdiff.