I snart två månader har renoveringen pågått. När VT hälsar på, två dagar innan öppningsdagen, finns det fortfarande ytor som är nymålade att akta sig för. Men det ska hinna torka till skärtorsdagen.
Platschefen Fanny Edmark har tidigare jobbat hos Kingpin i bowlinghallen och på leklandet. Nu är hon en av tio anställda som ska sköta ruljangsen på den nya restaurangen i centrum.
Medan vi pratar anländer utemöblerna med lastbil och Fanny får springa ifrån för att ta emot.
Hon ser fram emot att öppna. Inledningsvis blir de alltså tio som jobbar där men till sommaren behöver de utöka med fem till, räknar hon med.
– Som det ser ut just nu i alla fall. Det är svårt att säga nu i början.
Det går åt mer personal eftersom de har bordsservering.
– Man kan beställa antingen i kassan eller i vår app, och sedan kommer maten till bordet.
Vad har ni för slags mat?
– Det är det mexikanska köket, så det är allt från tacos till quesadillas och enchiladas. Bland annat.
Är det starkt?
– Näe. Men det går att få det starkt, om man vill.
När den tidigare hyresgästen, Guldkant Deli, lämnade lokalen, uppgav de att det var problem med ventilationen, så att det inte gick att steka och fritera där.
Men det är inget som Fanny Edmark har märkt av. Hon säger att de inte har märkt något konstigt med ventilationen, så hon hoppas att det ska fortsätta fungera som det har gjort hittills. De har även lagat mat där.